Den gyllene rockaden E L Dezmin

ISBN:

Published:

Paperback

335 pages


Description

Den gyllene rockaden  by  E L Dezmin

Den gyllene rockaden by E L Dezmin
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, RTF | 335 pages | ISBN: | 3.35 Mb

Någon iakttar dem. Jesse är medveten om det överhängande hotet, men väljer att inte involvera flickvännen Olivia i sina farhågor. Trots vetskapen om hans yrke har hon valt att stanna hos honom och han vill inte oroa henne.Ett par olyckliga incidenterMoreNågon iakttar dem. Jesse är medveten om det överhängande hotet, men väljer att inte involvera flickvännen Olivia i sina farhågor.

Trots vetskapen om hans yrke har hon valt att stanna hos honom och han vill inte oroa henne.Ett par olyckliga incidenter leder till ett gyllene tillfälle för förövaren och när Olivia spårlöst försvinner riktas misstankarna mot Jesse.Det finns ingen tid till att stanna i Lycksele och rentvå sitt namn och tillsammans med kollegan och vännen Jaques ger sig Jesse av efter Olivia och hennes kidnappare, samtidigt som ordningsmakten tar upp jakten på honom.Spåren leder norrut och snart inser Jesse att han står inför en motståndare som begåvats med liknande egenskaper som han själv har.

Olivia svävar i livsfara i ett spel som skapats genom ett djävulskt genidrag, av någon som inte går att stoppa. Ett spel som avgörs först när någon är död.DEN GYLLENE ROCKADEN är den fristående fortsättningen på Lex Limbo och den andra boken i Limboserien.En nytänkande psykologisk spänningsroman med listig intrig och mänskligt persongalleri.

En uppföljare att sträckläsa! Sofia Fritzson.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Den gyllene rockaden":


kabeleslodge.com

©2011-2015 | DMCA | Contact us