Englantilainen solmu Kirsi Merimaa

ISBN: 9789522026057

Published: 2015

Hardcover

303 pages


Description

Englantilainen solmu  by  Kirsi Merimaa

Englantilainen solmu by Kirsi Merimaa
2015 | Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, ZIP | 303 pages | ISBN: 9789522026057 | 9.70 Mb

30-vuotiskriisissä kärvistelevä nettifriikki Minttu Järvinen jättää hetkeksi menestyvän yrityksensä ja suuntaa kuuluisaan englantilaiseen yliopistokaupunkiin, Cambridgeen, saamaan uutta potkua uralleen ja etsimään itseään.

Vuosia jatkunutMore30-vuotiskriisissä kärvistelevä nettifriikki Minttu Järvinen jättää hetkeksi menestyvän yrityksensä ja suuntaa kuuluisaan englantilaiseen yliopistokaupunkiin, Cambridgeen, saamaan uutta potkua uralleen ja etsimään itseään. Vuosia jatkunut on-off-suhde nettipoliisi Pasi Nurmisen kanssa vaatii sekin päivityksen.Myös Pasi Nurmisen elämä on kriisissä. Helsingin poliisin huumepuolen rikostutkinnat kiristävät työilmapiiriä koko talossa, ja osaston riittämättömät määrärahat lisäävät työtaakkaa. Mies päättää ottaa riskin ja repäistä itsensä irti ahdistavista työkuvioista.

Hän muuttaa Mintun Cam-joen varrelta vuokraamaan asuntoon kirjoittamaan opetushallituksen tilaamaa oppikirjaa. Samalla Pasi vaatii poliittista uraansa aloittelevaa ex-vaimoaan vihdoin ottamaan enemmän vastuuta yhteisen Sampo-pojan hoidosta.Minttu törmää kurssilla ukrainalaiseen Sofijaan ja hänen Cambridgessä tapaamaansa maanmieheen, Vadimiin. Mintulle selviää nopeasti, että mies on älykäs, kiihkomielinen ja kaikkea muuta kuin lapsellisen Sofijan uskollinen poikaystävä, saati Cambridgeen muuttanut puutarhuri.Mintun ja Pasin keskinäinen välien selvittely saa uusia sävyjä heidän päätyessään ekoterroristiryhmä SOLMUn jäljille.Lontoon oligarkkipiireihin ja Cambridgeen sijoittuva kansainvälinen trilleri, Englantilainen solmu, on Kirsi Merimaan kymmenes romaani.

Nimimerkin takana on kaksi kokenutta toimittajaa ja kirjailijaa, Marja Lennes ja Pirjo Peltoniemi. Kirjan päähenkilöt ovat tuttuja jo aikaisemmista trillereistä Baltia Express ja Hotelli Kalifornia.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Englantilainen solmu":


kabeleslodge.com

©2011-2015 | DMCA | Contact us